Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 106 van 115 gevonden artikelen
 
 
  The strengthening effects of different types of salt on the mechanical properties of soy protein isolate and pea protein isolate composite gels
 
 
Titel: The strengthening effects of different types of salt on the mechanical properties of soy protein isolate and pea protein isolate composite gels
Auteur: Lei, Yujie
Yue, Jin
Min, Tiantian
Cheng, Chuanxiang
Weng, Shihan
Long, Yangyang
Luo, Yuwan
Zheng, Yan
Wan, Yangling
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 162 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 106 van 115 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland