Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of Aspergilli from dried red chilies (Capsicum spp.): Insights into the etiology of aflatoxin contamination
 
 
Titel: Characterization of Aspergilli from dried red chilies (Capsicum spp.): Insights into the etiology of aflatoxin contamination
Auteur: Singh, Pummi
Cotty, Peter J.
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 289 () nr. C pagina's 145-153
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland