Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Calcium induced skim-milk gelation during heating as affected by pH Koutina, Glykeria
2015
96 1 p. 79-93
artikel
2 Classification of artisanal Andalusian cheeses on physicochemical parameters applying multivariate statistical techniques Haba Ruiz, María Auxiliadora de la
2015
96 1 p. 95-106
artikel
3 Comparison of nanofiltration and evaporation technologies on the storage stability of milk protein concentrates Cao, Jialu
2015
96 1 p. 107-121
artikel
4 Dairy proteins and soy proteins in infant foods nitrogen-to-protein conversion factors Maubois, J.-L.
2015
96 1 p. 15-25
artikel
5 Diversity and biofilm-forming capability of bacteria recovered from stainless steel pipes of a milk-processing dairy plant Cherif-Antar, Asma
2015
96 1 p. 27-38
artikel
6 Effect of microbial transglutaminase crosslinking on the functional properties of yak caseins: a comparison with cow caseins Yang, Min
2015
96 1 p. 39-51
artikel
7 FTMIR-PLS as a promising method for rapid detection of adulteration by waste whey in raw milk Vieira, Simone Melo
2015
96 1 p. 123-131
artikel
8 High-pressure processing of milk alleviates atopic dermatitis in DNCB-induced Balb/c mice Lee, Jieun
2015
96 1 p. 67-78
artikel
9 Occurrence of sensory defects in semi-hard ewe’s raw milk cheeses Zabaleta, L.
2015
96 1 p. 53-65
artikel
10 Whey proteins and their antimicrobial properties in donkey milk: a brief review Brumini, Diana
2015
96 1 p. 1-14
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland