Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             13 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 BOOK REVIEW 2005
4 1 p. 123-126
artikel
2 Chef as CEO Harrington, Robert J.
2005
4 1 p. 39-52
artikel
3 CURRENT RESEARCH OF INTEREST TO CULINARIANS AND CULINARY TEACHERS Joseph, LaLopa Mick
2005
4 1 p. 29
artikel
4 Developing “Subject Fields” in Culinary Arts, Science, and Gastronomy Hegarty, Joseph A.
2005
4 1 p. 5-13
artikel
5 Evaluating Teaching Effectiveness in a Quantity Food Laboratory Setting Chandler, James A.
2005
4 1 p. 15-27
artikel
6 Expanding the Food Service Curriculum Gustafson, Catherine M.
2005
4 1 p. 53-68
artikel
7 Integrating Eisner's Arts Education Philosophy into Culinary Arts Education Brown, Jeffrey N.
2005
4 1 p. 89-99
artikel
8 Out of the Shadows and into the Light Cullen, Michael
2005
4 1 p. 31-37
artikel
9 The Impact of Learning Transfer Outcomes on Employed Culinary Arts Graduates' Perceptions of Career Success Antun, John M.
2005
4 1 p. 75-87
artikel
10 The Wine and Food Pairing Process Harrington, Robert J.
2005
4 1 p. 101-112
artikel
11 Usage of a Web-Based Food Safety Course to Teach High School Teachers Costello, Carol
2005
4 1 p. 113-122
artikel
12 WEB SITES OF INTEREST TO CULINARIANS AND CULINARY TEACHERS Frash, Robert E.
2005
4 1 p. 69-73
artikel
13 Welcome to the Inaugural Issue of the Journal of Culinary Science & Technology Hegarty, Joseph A.
2005
4 1 p. 1-3
artikel
                             13 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland