Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Chef as CEO
 
 
Titel: Chef as CEO
Auteur: Harrington, Robert J.
Verschenen in: Journal of culinary science & technology
Paginering: Jaargang 4 (2005) nr. 1 pagina's 39-52
Jaar: 2005-12-19
Inhoud: Strategic thinking is critical throughout an organization for increasing responsiveness to customer needs and revenue management. Using the culinary department as an example and the chef as CEO as an analogy, the potential impact of function-level strategic decision-making is explored using a teaching tool for thought-provoking discussions. The culinary business example is provided as a tool for undergraduate discussions as well as for organizational training.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland