Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             14 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Application of Transfer Functions to the Thermal Processing of Sweet and Sour Cherries Preserves: Influence of Particle and Container Sizes Márquez, C. A.
2003
9 2 p. 69-76
artikel
2 Book Reviews Martínez, A.
2003
9 2 p. 127-128
artikel
3 Book Reviews Flores, J.
2003
9 2 p. 128-128
artikel
4 Book Reviews 2003
9 2 p. 128-129
artikel
5 Book Reviews Flores, M.
2003
9 2 p. 127-127
artikel
6 Book Reviews Martínez, A.
2003
9 2 p. 127-127
artikel
7 Book Reviews 2003
9 2 p. 128-128
artikel
8 Combined Effect of Modified Atmosphere Packaging and Addition of Lycopene Rich Tomato Pulp, Oregano and Ascorbic Acid and Their Mixtures on the Stability of Beef Patties Sánchez-Escalante, A.
2003
9 2 p. 77-84
artikel
9 Effect of Sodium Lauryl Sulphate on the Texture of Sponge Cake Gujral, Hardeep Singh
2003
9 2 p. 89-93
artikel
10 Note: Antioxidant Properties of Lees Produced during Sake Making Using Fugu Muscle and Fin Nagai, T.
2003
9 2 p. 123-126
artikel
11 Note: Characterization of Yeast Strains on the Basis of Autolytic Activity and Volatile Compounds Barcenilla, J. M.
2003
9 2 p. 95-99
artikel
12 Note: Inhibition of Pathogenic Bacteria by Essential Oils at Different Concentrations Özkan, G.
2003
9 2 p. 85-88
artikel
13 Physicochemical Properties of Quinoa Extrudates Doğan, H.
2003
9 2 p. 101-114
artikel
14 Thermodynamic Analysis of Water Vapour Sorption of Edible Starch Based Films Bertuzzi, M. A.
2003
9 2 p. 115-121
artikel
                             14 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland