Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
7 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Effect of chitosan on physicochemical and rheological attributes of bread
Ghoshal, Gargi
2019
25
3
p. 198-211
artikel
2
Effect of encapsulation on the stability and survivability of Enterococcus faecium in a non-dairy probiotic beverage
Azarkhavarani, Parisa Rajaie
2019
25
3
p. 233-242
artikel
3
Effect of ozone treatment on the microstructure, chemical composition and sensory quality of apple fruits
Juhnevica-Radenkova, Karina
2019
25
3
p. 252-267
artikel
4
Production of wheat bread with spray-dried potato juice: Influence on dough and bread characteristics
Kowalczewski, Przemysław
2019
25
3
p. 223-232
artikel
5
The effect of fermentation time on the volatile aromatic profile of tarhana dough
Özdemir, Nilgün
2019
25
3
p. 212-222
artikel
6
The optimization of prebiotic sucrose-free mango nectar by response surface methodology: The effect of stevia and inulin on physicochemical and rheological properties
Alizadeh, Ainaz
2019
25
3
p. 243-251
artikel
7
Water transport during bread baking: Impact of the baking temperature and the baking time
Ureta, M Micaela
2019
25
3
p. 187-197
artikel
7 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland