Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 7 gevonden artikelen
 
 
  Production of wheat bread with spray-dried potato juice: Influence on dough and bread characteristics
 
 
Titel: Production of wheat bread with spray-dried potato juice: Influence on dough and bread characteristics
Auteur: Kowalczewski, Przemysław
Różańska, Maria
Makowska, Agnieszka
Jeżowski, Paweł
Kubiak, Piotr
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 25 (2019) nr. 3 pagina's 223-232
Jaar: 2019-04
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 7 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland