Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 7 gevonden artikelen
 
 
  Water transport during bread baking: Impact of the baking temperature and the baking time
 
 
Titel: Water transport during bread baking: Impact of the baking temperature and the baking time
Auteur: Ureta, M Micaela
Diascorn, Yves
Cambert, Mireille
Flick, Denis
Salvadori, Viviana O
Lucas, Tiphaine
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 25 (2019) nr. 3 pagina's 187-197
Jaar: 2019-04
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 7 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland