Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             7 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Effect of chitosan on physicochemical and rheological attributes of bread Ghoshal, Gargi
2019
25 3 p. 198-211
artikel
2 Effect of encapsulation on the stability and survivability of Enterococcus faecium in a non-dairy probiotic beverage Azarkhavarani, Parisa Rajaie
2019
25 3 p. 233-242
artikel
3 Effect of ozone treatment on the microstructure, chemical composition and sensory quality of apple fruits Juhnevica-Radenkova, Karina
2019
25 3 p. 252-267
artikel
4 Production of wheat bread with spray-dried potato juice: Influence on dough and bread characteristics Kowalczewski, Przemysław
2019
25 3 p. 223-232
artikel
5 The effect of fermentation time on the volatile aromatic profile of tarhana dough Özdemir, Nilgün
2019
25 3 p. 212-222
artikel
6 The optimization of prebiotic sucrose-free mango nectar by response surface methodology: The effect of stevia and inulin on physicochemical and rheological properties Alizadeh, Ainaz
2019
25 3 p. 243-251
artikel
7 Water transport during bread baking: Impact of the baking temperature and the baking time Ureta, M Micaela
2019
25 3 p. 187-197
artikel
                             7 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland