Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
8 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
A quantitative polymerase chain reaction assay for the detection of equine (horse and donkey)-originated meat in processed bovine meat products
Türkanoǧlu Özçelik, Aysun
2019
25
1
p. 38-46
artikel
2
Effect of industrial freezing on the physical and nutritional quality traits in broccoli
González-Hidalgo, Inés
2019
25
1
p. 56-65
artikel
3
Evaluation of antibacterial and anti-biofilm properties of kojic acid against five food-related bacteria and related subcellular mechanisms of bacterial inactivation
Wu, Yu
2019
25
1
p. 3-15
artikel
4
Flax and wattle seed powders enhance volume and softness of gluten-free bread
Krishna Kumar, Revathy
2019
25
1
p. 66-75
artikel
5
Modulating the bitterness of Empeltre olive oil by partitioning polyphenols between oil and water phases: Effect on quality and shelf life
Abenoza, María
2019
25
1
p. 47-55
artikel
6
Parboiling of sorghum grains as a strategy to improve endosperm yield and mineral content of refined flours
Galán, María Gimena
2019
25
1
p. 16-23
artikel
7
Phenolic content and some physical properties of dried broccoli as affected by drying method
Yilmaz, Merve Sılanur
2019
25
1
p. 76-88
artikel
8
Stability and antimicrobial activity of eucalyptus essential oil emulsions
Clavijo-Romero, Angélica
2019
25
1
p. 24-37
artikel
8 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland