Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A combined approach to decrease the technological and sensory defects caused by fat and sodium reduction in Bologna-type sausages Campagnol, Paulo Cezar Bastianello
2017
23 6 p. 471-479
artikel
2 Chemical evaluation of the Rhynchophorus ferrugineus larvae fed on different substrates as human food source Cito, Annarita
2017
23 6 p. 529-539
artikel
3 Effect of ultrasound on some chemical and microbiological properties of sour cherry juice by response surface methodology Türken, Tuğba
2017
23 6 p. 540-549
artikel
4 Effects of cellulose fiber with different fiber length on rheological properties of wheat dough and quality of baked rolls Lauková, Michaela
2017
23 6 p. 490-499
artikel
5 Improved quality of a vitamin B12-fortified ‘ready to blend’ fresh-cut mix salad with chitosan Artés-Hernández, Francisco
2017
23 6 p. 513-528
artikel
6 Influence of grain activation conditions on functional characteristics of brown rice flour Singh, Arashdeep
2017
23 6 p. 500-512
artikel
7 Pasting, rheological, and retrogradation properties of low-amylose rice starch with date syrup Mohamed, Ibrahim O
2017
23 6 p. 550-558
artikel
8 Structural changes in biscuits made with cellulose emulsions as fat replacers Sanz, Teresa
2017
23 6 p. 480-489
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland