Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 8 gevonden artikelen
 
 
  A combined approach to decrease the technological and sensory defects caused by fat and sodium reduction in Bologna-type sausages
 
 
Titel: A combined approach to decrease the technological and sensory defects caused by fat and sodium reduction in Bologna-type sausages
Auteur: Campagnol, Paulo Cezar Bastianello
dos Santos, Bibiana Alves
Lorenzo, José Manuel
Cichoski, Alexandre José
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 23 (2017) nr. 6 pagina's 471-479
Jaar: 2017-09
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 8 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland