Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Structural changes in biscuits made with cellulose emulsions as fat replacers
 
 
Titel: Structural changes in biscuits made with cellulose emulsions as fat replacers
Auteur: Sanz, Teresa
Quiles, Amparo
Salvador, Ana
Hernando, Isabel
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 23 (2017) nr. 6 pagina's 480-489
Jaar: 2017-09
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland