Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
8 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Apple snack enriched with L-arginine using vacuum impregnation/ohmic heating technology
Moreno, Jorge
2017
23
5
p. 448-456
artikel
2
Effect of microalgae incorporation on physicochemical and textural properties in wheat bread formulation
García-Segovia, Purificación
2017
23
5
p. 437-447
artikel
3
Effects of a high O2 dynamic-controlled atmosphere technology on the browning of postharvest white mushroom (Agaricus bisporus) in relation to energy metabolism
Li, Ling
2017
23
5
p. 385-395
artikel
4
Effects of natural antimicrobials on prevention and reduction of bacterial cross-contamination during the washing of ready-to-eat fresh-cut lettuce
Pablos, Cristina
2017
23
5
p. 403-414
artikel
5
Optimization of mold wheat bread fortified with soy flour, pea flour and whey protein concentrate
Erben, Melina
2017
23
5
p. 457-468
artikel
6
Survival of a native toxigenic isolate of Listeria monocytogenes CFR 1302 during storage of milk-based foods can be a potential cause of health risk
Jayanth, Hampapura S
2017
23
5
p. 426-436
artikel
7
The dietary fiber profile of fruit peels and functionality modifications induced by high hydrostatic pressure treatments
Tejada-Ortigoza, Viridiana
2017
23
5
p. 396-402
artikel
8
The flow properties of honey–malt spread
Dianat, M
2017
23
5
p. 415-425
artikel
8 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland