Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Apple snack enriched with L-arginine using vacuum impregnation/ohmic heating technology Moreno, Jorge
2017
23 5 p. 448-456
artikel
2 Effect of microalgae incorporation on physicochemical and textural properties in wheat bread formulation García-Segovia, Purificación
2017
23 5 p. 437-447
artikel
3 Effects of a high O2 dynamic-controlled atmosphere technology on the browning of postharvest white mushroom (Agaricus bisporus) in relation to energy metabolism Li, Ling
2017
23 5 p. 385-395
artikel
4 Effects of natural antimicrobials on prevention and reduction of bacterial cross-contamination during the washing of ready-to-eat fresh-cut lettuce Pablos, Cristina
2017
23 5 p. 403-414
artikel
5 Optimization of mold wheat bread fortified with soy flour, pea flour and whey protein concentrate Erben, Melina
2017
23 5 p. 457-468
artikel
6 Survival of a native toxigenic isolate of Listeria monocytogenes CFR 1302 during storage of milk-based foods can be a potential cause of health risk Jayanth, Hampapura S
2017
23 5 p. 426-436
artikel
7 The dietary fiber profile of fruit peels and functionality modifications induced by high hydrostatic pressure treatments Tejada-Ortigoza, Viridiana
2017
23 5 p. 396-402
artikel
8 The flow properties of honey–malt spread Dianat, M
2017
23 5 p. 415-425
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland