Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A comparative study on the effect of conventional thermal pasteurisation, microwave and ultrasound treatments on the antioxidant activity of five fruit juices Saikia, Sangeeta
2016
22 4 p. 288-301
artikel
2 Combined effect of ultrasound and essential oils to reduce Listeria monocytogenes on fresh produce Özcan, Gülçin
2016
22 4 p. 353-362
artikel
3 Effect of high hydrostatic pressure on the microbiological, biochemical characteristics of white shrimp Litopenaeus vannamei Li, Xiu-xia
2016
22 4 p. 302-312
artikel
4 Effect of low-pressure plasma treatment on the color and oxidative stability of raw pork during refrigerated storage Ulbin-Figlewicz, Natalia
2016
22 4 p. 313-324
artikel
5 Effect of modified atmosphere packaging on the shelf life of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss, Walbaum 1792) mince Kocatepe, Demet
2016
22 4 p. 343-352
artikel
6 Physicochemical properties and structural characteristics of whole grain Oryza sativa L. with different treatments Albarracín, Micaela
2016
22 4 p. 333-342
artikel
7 Rheological and interfacial properties at the equilibrium of almond gum tree exudate (Prunus dulcis) in comparison with gum arabic Mahfoudhi, Nesrine
2016
22 4 p. 277-287
artikel
8 Rheology of sheared gels based on low acyl-gellan gum García, M. Carmen
2016
22 4 p. 325-332
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland