Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Rheology of sheared gels based on low acyl-gellan gum
 
 
Titel: Rheology of sheared gels based on low acyl-gellan gum
Auteur: García, M. Carmen
Alfaro, M. Carmen
Muñoz, José
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 22 (2016) nr. 4 pagina's 325-332
Jaar: 2016-06
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland