Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Acceptability of Aloysia citriodora-supplemented peach jams Gámbaro, Adriana
2015
21 1 p. 64-71
artikel
2 Antimicrobial activity of nisin, thymol, carvacrol and cymene against growth of Candida lusitaniae Aznar, Arantxa
2015
21 1 p. 72-79
artikel
3 Effect of barley flour on rheological characteristics of dough, organoleptic, nutritional and storage characteristics of south Indian parotta Maiya, G Koushika
2015
21 1 p. 24-32
artikel
4 Effect of protein and glycerol concentration on the mechanical, optical, and water vapor barrier properties of canola protein isolate-based edible films Chang, Chang
2015
21 1 p. 33-44
artikel
5 Influence of calcium lactate and modified atmosphere on respiration rate, optical and mechanical properties of sliced persimmon Almela, C
2015
21 1 p. 55-63
artikel
6 Nutritional quality changes throughout shelf-life of fresh-cut kailan-hybrid and ‘Parthenon’ broccoli as affected by temperature and atmosphere composition Martínez-Hernández, Ginés Benito
2015
21 1 p. 14-23
artikel
7 Rye flour enriched with arabinoxylans in rye bread making Buksa, Krzysztof
2015
21 1 p. 45-54
artikel
8 Tissue microstructure, physicochemical properties, and bioactive compound locations in different sweet pepper types Hernández-Carrión, María
2015
21 1 p. 3-13
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland