Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
7 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Chemical composition and antimicrobial effects of essential oils of Eucalyptus globulus, Myrtus communis and Satureja hortensis against Escherichia coli O157:H7 and Staphylococcus aureus in minced beef
Djenane, D.
2011
17
6
p. 505-515
artikel
2
Eduardo Primo Yúfera, founder of Revista de Agroquímica y Tecnología de Alimentos and pioneer on Food Science and Technology research in Spain
Ayala-Gascón, M.
2011
17
6
p. 549-556
artikel
3
Isolation of pectin-enriched products from red beet (Beta vulgaris L. var. conditiva) wastes: composition and functional properties
Fissore, E.N.
2011
17
6
p. 517-527
artikel
4
Nutritional composition and antioxidant activities of 18 different wild Cantharellus mushrooms of Northwestern Himalayas
Kumari, D.
2011
17
6
p. 557-567
artikel
5
Roasting and packaging in nitrogen atmosphere protect almond var. Guara against lipid oxidation
Sanchez-Bel, P.
2011
17
6
p. 529-540
artikel
6
Study of the inactivation of Escherichia coli and pectin methylesterase in mango nectar under selected high hydrostatic pressure treatments
Bermúdez-Aguirre, D.
2011
17
6
p. 541-547
artikel
7
The interaction between tea polyphenols and rice starch during gelatinization
Wu, Yue
2011
17
6
p. 569-577
artikel
7 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland