Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 7 gevonden artikelen
 
 
  The interaction between tea polyphenols and rice starch during gelatinization
 
 
Titel: The interaction between tea polyphenols and rice starch during gelatinization
Auteur: Wu, Yue
Lin, Qinlu
Chen, Zhengxing
Xiao, HuaXi
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 17 (2011) nr. 6 pagina's 569-577
Jaar: 2011-12
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 7 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland