Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Changes in Fatty Acid Composition of two Muscles from Three Different Iberian × Duroc Genotypes After Refrigerated Storage Ramírez, M.R.
2008
14 2 p. 127-137
artikel
2 Enhancement of Modified Atmosphere Packaged Farmed Atlantic Halibut (Hippoglossus Hippoglossus) Fillet Quality by Soluble Gas Stabilization Rotabakk, B.T.
2008
14 2 p. 179-186
artikel
3 Mechanical and Physical Properties of Soy Protein Films with pH-Modified Microstructures Mauri, A.N.
2008
14 2 p. 119-125
artikel
4 Note. Genetic Diversity of Food Isolates of Salmonella enterica serovar Typhimurium in India Saroj, S.D.
2008
14 2 p. 151-156
artikel
5 Organic Acids and Soluble Sugars in Edible and Nonedible Parts of Damson Plum (Prunus domestica L. subsp. insititia cv. Syriaca) Fruits During Development and Ripening García-Mariño, N.
2008
14 2 p. 187-193
artikel
6 Potential of Conceptual Design Methodology for Food Process Innovation Hadiyanto, H.
2008
14 2 p. 139-149
artikel
7 Sensory Profile of Mandarin Chilled Juices and Consumers' Acceptability Carbonell, L.
2008
14 2 p. 157-166
artikel
8 The Effect of Washing, Microbial Transglutaminase, Salts and Starch Addition on the Functional Properties of Sardine (Sardina Pilchardus) Kamaboko Gels Karayannakidis, P.D.
2008
14 2 p. 167-177
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland