Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 8 gevonden artikelen
 
 
  The Effect of Washing, Microbial Transglutaminase, Salts and Starch Addition on the Functional Properties of Sardine (Sardina Pilchardus) Kamaboko Gels
 
 
Titel: The Effect of Washing, Microbial Transglutaminase, Salts and Starch Addition on the Functional Properties of Sardine (Sardina Pilchardus) Kamaboko Gels
Auteur: Karayannakidis, P.D.
Zotos, A.
Petridis, D.
Taylor, K.D.A.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 14 (2008) nr. 2 pagina's 167-177
Jaar: 2008-04
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland