Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Alternative Use of Chickpea Flour in Breadmaking: Chemical Composition and Starch Digestibility of Bread Utrilla-Coello, R.G.
2007
13 4 p. 323-327
artikel
2 Detection of Free Radicals in Electron Beam-Irradiated Mucuna pruriens (L. DC.) Seeds by Electron Spin Resonance Bhat, R.
2007
13 4 p. 249-257
artikel
3 Effect of Physical and Chemical Treatments on Campylobacter Spiked into Food Samples Bhavsar, S.P.
2007
13 4 p. 277-283
artikel
4 Effect of Varieties on the Composition of Dates (Phoenix dactylifera L.) — Note Sahari, M.A.
2007
13 4 p. 269-275
artikel
5 Effects of Culture, pH and Fat Concentration on Melting Rate and Sensory Characteristics of Probiotic Fermented Yellow Mombin (Spondias mombin L) Ice Creams Favaro-Trindade, C.S.
2007
13 4 p. 285-291
artikel
6 Functional Properties of Extrudates Prepared with Blends of Wheat Flour/Pinto Bean Meal with Added Wheat Bran Hernández-Díaz, J.R.
2007
13 4 p. 301-308
artikel
7 Impact of Wooden Barrel Storage on the Volatile Composition and Sensorial Profile of Red Wine Arfelli, G.
2007
13 4 p. 293-299
artikel
8 Note: Moisture Sorption Isotherms and Isosteric Heat of Red Bell Pepper (var. Lamuyo) Vega-Gálvez, A.
2007
13 4 p. 309-316
artikel
9 Quality and Shelf Life of Mango (Mangifera Indica L. cv. `Tainong') Coated by Using Chitosan and Polyphenols Wang, J.
2007
13 4 p. 317-322
artikel
10 The Effect of Freezing Modes and Frozen Storage on Aroma, Enzyme and Micro-organism in Hami Melon Ma, Yongkun
2007
13 4 p. 259-267
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland