Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Effects of Culture, pH and Fat Concentration on Melting Rate and Sensory Characteristics of Probiotic Fermented Yellow Mombin (Spondias mombin L) Ice Creams
 
 
Titel: Effects of Culture, pH and Fat Concentration on Melting Rate and Sensory Characteristics of Probiotic Fermented Yellow Mombin (Spondias mombin L) Ice Creams
Auteur: Favaro-Trindade, C.S.
de Carvalho Balieiro, J.C.
Dias, P. Felix
Amaral Sanino, F.
Boschini, C.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 13 (2007) nr. 4 pagina's 285-291
Jaar: 2007-08
Inhoud:
Uitgever: Sage Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland