Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Advantages and Limitations on Processing Foods by UV Light Guerrero-Beltr·n, J. A.
2004
10 3 p. 137-147
artikel
2 Antioxidant Activity of Flesh and Skin of Eptatretus Burgeri (Hag Fish) and Enedrias Nebulosus (White Spotted Eel) Ekanayake, P.
2004
10 3 p. 171-177
artikel
3 Dacylglycerols from Palm Oil Deodoriser Distillate. Part 2 – Physical and Chemical Characterisation Lo, S. K.
2004
10 3 p. 157-161
artikel
4 Diacylglycerols from Palm Oil Deodoriser Distillate. Part 1 – Synthesis by Lipase-catalysed Esterification Lo, S. K.
2004
10 3 p. 149-156
artikel
5 Effect of Cold Storage and Removal Astringency on Quality of Persimmon Fruit (Diospyros kaki, L.) cv. Rojo Brillante Arnal, L.
2004
10 3 p. 179-185
artikel
6 Improvement of Analytical Conditions of Mineral Caco-2 Cell Uptake Assays JovanÌ, M.
2004
10 3 p. 197-201
artikel
7 Microwave Assisted Drying of Short-Cut (Ditalini) Macaroni: Cooking Process and Textural Properties Altan, A.
2004
10 3 p. 187-196
artikel
8 Osmotic Dehydration and Freezing as Combined Processes on Apple Preservation Bunger, A.
2004
10 3 p. 163-170
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland