Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
8 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Advantages and Limitations on Processing Foods by UV Light
Guerrero-Beltr·n, J. A.
2004
10
3
p. 137-147
artikel
2
Antioxidant Activity of Flesh and Skin of Eptatretus Burgeri (Hag Fish) and Enedrias Nebulosus (White Spotted Eel)
Ekanayake, P.
2004
10
3
p. 171-177
artikel
3
Dacylglycerols from Palm Oil Deodoriser Distillate. Part 2 – Physical and Chemical Characterisation
Lo, S. K.
2004
10
3
p. 157-161
artikel
4
Diacylglycerols from Palm Oil Deodoriser Distillate. Part 1 – Synthesis by Lipase-catalysed Esterification
Lo, S. K.
2004
10
3
p. 149-156
artikel
5
Effect of Cold Storage and Removal Astringency on Quality of Persimmon Fruit (Diospyros kaki, L.) cv. Rojo Brillante
Arnal, L.
2004
10
3
p. 179-185
artikel
6
Improvement of Analytical Conditions of Mineral Caco-2 Cell Uptake Assays
JovanÌ, M.
2004
10
3
p. 197-201
artikel
7
Microwave Assisted Drying of Short-Cut (Ditalini) Macaroni: Cooking Process and Textural Properties
Altan, A.
2004
10
3
p. 187-196
artikel
8
Osmotic Dehydration and Freezing as Combined Processes on Apple Preservation
Bunger, A.
2004
10
3
p. 163-170
artikel
8 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland