Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Microwave Assisted Drying of Short-Cut (Ditalini) Macaroni: Cooking Process and Textural Properties
 
 
Titel: Microwave Assisted Drying of Short-Cut (Ditalini) Macaroni: Cooking Process and Textural Properties
Auteur: Altan, A.
Maskan, M.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 10 (2004) nr. 3 pagina's 187-196
Jaar: 2004-06
Inhoud:
Uitgever: Sage Publications, Sage CA: Thousand Oaks, CA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland