Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 BIOCHEMICAL CHARACTERIZATION AND THERMOSTABLE CAPACITY OF PARVALBUMINS: THE MAJOR FISH-FOOD ALLERGENS ARIF, SYED HASAN
2007
31 1 p. 121-137
artikel
2 EFFECT OF RELATIVE HUMIDITY ON RETENTION AND STABILITY OF VITAMIN A MICROENCAPSULATED BY SPRAY DRYING XIE, YAN-LI
2007
31 1 p. 68-80
artikel
3 FRESHNESS LOSS IN SIERRA FISH (SCOMBEROMORUS SIERRA) MUSCLE STORED IN ICE AS AFFECTED BY POSTCAPTURE HANDLING PRACTICES CASTILLO-YÁÑEZ, FRANCISCO JAVIER
2007
31 1 p. 56-67
artikel
4 INDUCTION, PROPERTIES AND APPLICATION OF XYLANASE ACTIVITY FROM SCLEROTINIA SCLEROTIORUM S2 FUNGUS OLFA, ELLOUZE
2007
31 1 p. 96-107
artikel
5 INFLUENCE OF GERMINATION ON SAPONINS IN SOYBEAN AND RECOVERY OF SOY SAPOGENOL I JYOTHI, T.C.
2007
31 1 p. 1-13
artikel
6 KINETICS AND HYDROLYSIS PARAMETERS OF TOTAL FRUCTOOLIGOSACCHARIDES OF ONION BULBS: EFFECTS OF TEMPERATURE REGIMES AND CULTIVARS BENKEBLIA, NOUREDDINE
2007
31 1 p. 14-27
artikel
7 PARTIAL PROPERTIES OF POLYPHENOL OXIDASE IN MANGO (MANGIFERA INDICA L. CV. “TAINONG”) PULP WANG, JIANHUI
2007
31 1 p. 45-55
artikel
8 PHYSICAL CHARACTERISTICS AND ANTIOXIDANT ACTIVITIES OF ORGANIC GRAPES YILDIRIM, HATICE KALKAN
2007
31 1 p. 81-95
artikel
9 PHYSIOLOGICAL ACTIVITIES OF CHUNGKOOKJANG (KOREAN TRADITIONAL SOYBEAN PASTE) PILL AS A FUNCTIONAL FOOD CHOI, YANG MUN
2007
31 1 p. 108-120
artikel
10 THE FREE RADICAL-SCAVENGING PROPERTY OF CHONDROITIN SULFATE FROM PIG LARYNGEAL CARTILAGE IN VITRO XIONG, SHUANG-LI
2007
31 1 p. 28-44
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland