Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Application of Non-conventional Extraction Methods: Toward a Sustainable and Green Production of Valuable Compounds from Mushrooms Roselló-Soto, Elena
2015
8 2 p. 214-234
artikel
2 Drying Technologies: Vehicle to High-Quality Herbs Orphanides, Antia
2015
8 2 p. 164-180
artikel
3 Effect of High-Temperature Short-Time ‘Micronization’ of Grains on Product Quality and Cooking Characteristics Deepa, C.
2015
8 2 p. 201-213
artikel
4 Enzyme Immobilization by Amperometric Biosensors with TiO2 Nanoparticles Used to Detect Phenol Compounds Romero-Arcos, M.
2015
8 2 p. 235-250
artikel
5 Food Engineering at Multiple Scales: Case Studies, Challenges and the Future—A European Perspective Roos, Yrjö H.
2015
8 2 p. 91-115
artikel
6 Influence of Drying Processes and Pretreatments on Nutritional and Bioactive Characteristics of Dried Vegetables: A Review Oliveira, Sara M.
2015
8 2 p. 134-163
artikel
7 Mass Transfer in Osmotic Dehydration of Food Products: Comparison Between Mathematical Models Assis, Fernanda R.
2015
8 2 p. 116-133
artikel
8 Texture, Oil Adsorption and Safety of the European Style Croquettes Manufactured at Industrial Scale Soto-Jover, Sonia
2015
8 2 p. 181-200
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland