Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Mass Transfer in Osmotic Dehydration of Food Products: Comparison Between Mathematical Models
 
 
Titel: Mass Transfer in Osmotic Dehydration of Food Products: Comparison Between Mathematical Models
Auteur: Assis, Fernanda R.
Morais, Rui M. S. C.
Morais, Alcina M. M. B.
Verschenen in: Food engineering reviews
Paginering: Jaargang 8 (2015) nr. 2 pagina's 116-133
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland