Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             7 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Advances in Food Processing Through Radio Frequency Technology: Applications in Pest Control, Microbial and Enzymatic Inactivation Costa, Josiel Martins

16 3 p. 422-440
artikel
2 Characteristics of Open and Closed Pores, Their Measurement Techniques and Exploitation in Dehydrated Food Products Thibault, Bruno

16 3 p. 323-355
artikel
3 Colorimetric Quick Response (QR) Tags and Other Time-Temperature Indicators (TTIs) for Remote Quality Assessment: Theoretical Kinetics Aspects Peleg, Micha

16 3 p. 356-370
artikel
4 Crystallization Process in the Sugar Industry: A Discussion On Fundamentals, Industrial Practices, Modeling, Estimation and Control Morales, Humberto

16 3 p. 441-469
artikel
5 Effect of Magnetic Field on Frozen Food Quality Characteristics Ruan, Jianwen

16 3 p. 396-421
artikel
6 Novel Technologies in the Freezing Process and Their Impact on the Quality of Fruits and Vegetables Loayza-Salazar, Sheyla

16 3 p. 371-395
artikel
7 Visible/near-infrared Spectroscopy and Hyperspectral Imaging Facilitate the Rapid Determination of Soluble Solids Content in Fruits Zhao, Yiying

16 3 p. 470-496
artikel
                             7 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland