Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 7 gevonden artikelen
 
 
  Characteristics of Open and Closed Pores, Their Measurement Techniques and Exploitation in Dehydrated Food Products
 
 
Titel: Characteristics of Open and Closed Pores, Their Measurement Techniques and Exploitation in Dehydrated Food Products
Auteur: Thibault, Bruno
Aghajanzadeh, Sara
Sultana, Afroza
Ratti, Cristina
Khalloufi, Seddik
Verschenen in: Food engineering reviews
Paginering: Jaargang 16 () nr. 3 pagina's 323-355
Jaar: 2024-05-17
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 7 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland