Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Antioxidant Properties of Fruits and Vegetables Shots and Juices: An Electron Paramagnetic Resonance Study Tzika, Evaggelia D.
2007
3 1 p. 48-53
artikel
2 Applications of Microfluidic Devices in Food Engineering Skurtys, O.
2007
3 1 p. 1-15
artikel
3 Characterization of Encapsulated Flavor Systems by NIR and Low-field TD-NMR: A Chemometric Approach Andrade, Leticia
2007
3 1 p. 33-47
artikel
4 Formulation and Characterization of Phytophenol-Carrying Antimicrobial Microemulsions Gaysinsky, Sylvia
2007
3 1 p. 54-65
artikel
5 In situ Imaging of Pea Starch in Seeds Parker, Mary L.
2007
3 1 p. 66-76
artikel
6 In Situ pH Measurement in Partly Frozen Aqueous Solution Using the Fluorescent Probe 8-Hydroxypyrene-1,3,6-Trisulfonic Acid Orlien, Vibeke
2008
3 1 p. 94-99
artikel
7 Rheology of Mixed Pectin Solutions Sato, Ana C. K.
2008
3 1 p. 100-109
artikel
8 Solid–Liquid Equilibrium of Maltitol Aqueous Solutions—Implications on the Crystallization Behavior and Process Gharsallaoui, Adem
2007
3 1 p. 16-24
artikel
9 Starch Granule Hydration—A MAS NMR Investigation Larsen, Flemming H.
2007
3 1 p. 25-32
artikel
10 Synchrotron Based FTIR Spectromicroscopy of Biopolymer Blends Undergoing Phase Separation Giacomo, O. De
2007
3 1 p. 77-86
artikel
11 Trehalose–Water–Salt Interactions Related to the Stability of β-Galactosidase in Supercooled Media Santagapita, Patricio R.
2007
3 1 p. 87-93
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland