Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Editorial Board
12 3 p.
artikel
2 Losses of Vitamin C during the Cooking of Peas Fenton, Faith

12 3 p. 285-295
artikel
3 Table of Contents
12 3 p.
artikel
4 The Availability of the Carbohydrates and Fats of the Green Leaf Together with Some Observations on Crude Fiber Horwitt, M.K.

12 3 p. 255-273
artikel
5 The Availability of the Proteins and Inorganic Salts of the Green Leaf Horwitt, M.K.

12 3 p. 237-254
artikel
6 The Effect of Cystine and Casein Supplements upon the Nutritive Value of the Protein of Raw and Heated Soy Beans Hayward, J.W.

12 3 p. 275-283
artikel
7 The Effect of Polyneuritis in Chicks upon the in Vivo Rate of Removal of Pyruvate Injected Intravenously Sherman, W.C.

12 3 p. 321-328
artikel
8 The Effect of the Ration of the Hen on the Vitamin G Content of Eggs with Observations on the Distribution of Vitamin B and G in Normal Eggs Bethke, R.M.

12 3 p. 309-320
artikel
9 The Relation of Season, Sex and Weight to the Basal Metabolism of the Albino Rat Sherwood, T.C.

12 3 p. 223-236
artikel
10 The Relation of Vitamin G to the Hatchability of Hens’ Eggs Bethke, R.M.

12 3 p. 297-307
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland