Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             5 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Considerations for gluten free foods - pearl and finger millet processing and market demand Selladurai, Manivannan

6 2 p. 59-70
artikel
2 Effect of ultrasound and microwave pretreatment on sprouting, GABA, bioactive compounds, and other physicochemical properties of sorghum Deore, Anagha

6 2 p. 91-99
artikel
3 Effects of Chinese chestnut powder on starch digestion, texture properties, and staling characteristics of bread Wang, Lei

6 2 p. 82-90
artikel
4 Interactive effect of hot air roasting processes on the sensory property, allergenicity, and oil extraction of sesame (Sesamum indicum L.) seeds He, Shudong

6 2 p. 71-81
artikel
5 Textural and functional analysis of sorghum flour cookies as ice cream inclusions Myers, J.S.

6 2 p. 100-111
artikel
                             5 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland