Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 5 gevonden artikelen
 
 
  Effects of Chinese chestnut powder on starch digestion, texture properties, and staling characteristics of bread
 
 
Titel: Effects of Chinese chestnut powder on starch digestion, texture properties, and staling characteristics of bread
Auteur: Wang, Lei
Shi, Denghua
Chen, Jie
Dong, Huina
Chen, Ling
Verschenen in: Grain & oil science and technology
Paginering: Jaargang 6 () nr. 2 pagina's 82-90
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 5 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland