Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
6 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Editorial Board
7
C
p.
artikel
2
Effect of wheat species (Triticum aestivum vs T. spelta), farming system (organic vs conventional) and flour type (wholegrain vs white) on composition of wheat flour – Results of a retail survey in the UK and Germany – 3. Pesticide residue content
Wang, Juan
7
C
p.
artikel
3
Identification of seed storage proteins as the major constituents of the extra virgin olive oil proteome
Castro, Antonio Jesús
7
C
p.
artikel
4
“Rigid” structure is a key determinant for the low digestibility of myoglobin
Li, Qian
7
C
p.
artikel
5
Structure-dependent effects of sweet and sweet taste affecting compounds on their sensorial properties
Karl, Corinna M.
7
C
p.
artikel
6
The effect of fatty acid composition on the oil absorption behavior and surface morphology of fried potato sticks via LF-NMR, MRI, and SEM
Yang, Dan
7
C
p.
artikel
6 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland