Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Ancestral ritual food of Korean jongka: Historical changes of the table setting Lee, Chang Hyeon
2018
5 2 p. 121-132
artikel
2 Ethnic meat products of the North African and Mediterranean countries: An overview Gagaoua, Mohammed
2018
5 2 p. 83-98
artikel
3 Favorite and traditional rice flour–based puddings, breads, and pastries in the north of Iran: A review Gharibzahedi, Seyed Mohammad Taghi
2018
5 2 p. 105-113
artikel
4 Gastronomic ethnobiology of “terites”—a traditional Batak Karo medicinal food: A ruminant's stomach content as a human food resource Purba, Endang C.
2018
5 2 p. 114-120
artikel
5 Himachali dham: Food, culture, and heritage Tanwar, Monica
2018
5 2 p. 99-104
artikel
6 Historical background of Turkish gastronomy from ancient times until today Batu, Ali
2018
5 2 p. 76-82
artikel
7 Klappertaart: an Indonesian–Dutch influenced traditional food Handoyo, Chrisfella Cokro
2018
5 2 p. 147-152
artikel
8 Memories of traditional food culture in the kampong setting in Singapore Xiong, De Xuan
2018
5 2 p. 133-139
artikel
9 The gastronomic cultures' impact on the African cuisine Oktay, Serdar
2018
5 2 p. 140-146
artikel
10 Why Artificial Intelligence is important for ethnic foods? Chun, Kyung-soo
2018
5 2 p. 75
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland