Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Historical background of Turkish gastronomy from ancient times until today
 
 
Titel: Historical background of Turkish gastronomy from ancient times until today
Auteur: Batu, Ali
Batu, Heysem S.
Verschenen in: Journal of ethnic foods
Paginering: Jaargang 5 (2018) nr. 2 pagina's 76-82
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Korea Food Research Institute
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland