Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 An overview of some ethnic fermented fish products of the Eastern Himalayan region of India Majumdar, Ranendra K.
2016
3 4 p. 276-283
8 p.
artikel
2 A study on indigenous fermented foods and beverages of Kokrajhar, Assam, India Narzary, Yutika
2016
3 4 p. 284-291
8 p.
artikel
3 Community-wise evaluation of rice beer prepared by some ethnic tribes of Tripura Ghosh, Sushanta
2016
3 4 p. 251-256
6 p.
artikel
4 Ethnic meat products of Kashmiri wazwan: a review Rather, Sajad A.
2016
3 4 p. 246-250
5 p.
artikel
5 Ethnic preparation and quality assessment of Chhurpi, a home-made cheese of Ladakh, India Panda, Avik
2016
3 4 p. 257-262
6 p.
artikel
6 Identification of yeasts by polymerase-chain-reaction-mediated denaturing gradient gel electrophoresis in marcha, an ethnic amylolytic starter of India Sha, Shankar P.
2016
3 4 p. 292-296
5 p.
artikel
7 Indian dietary culture Tamang, Jyoti Prakash
2016
3 4 p. 243-245
3 p.
artikel
8 Naturally fermented milk products of the Eastern Himalayas Rai, Ranjita
2016
3 4 p. 270-275
6 p.
artikel
9 Preparation of Chyang, an ethnic fermented beverage of the Himalayas, using different raw cereals Ray, Swati
2016
3 4 p. 297-299
3 p.
artikel
10 Quantification of ethnodietetic knowledge among noninstitutionally trained Siddha practitioners of Virudhunagar District, Tamil Nadu, India Mutheeswaran, Subramanian
2016
3 4 p. 263-269
7 p.
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland