Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 10 gevonden artikelen
 
 
  An overview of some ethnic fermented fish products of the Eastern Himalayan region of India
 
 
Titel: An overview of some ethnic fermented fish products of the Eastern Himalayan region of India
Auteur: Majumdar, Ranendra K.
Roy, Deepayan
Bejjanki, Sandeep
Bhaskar, Narayan
Verschenen in: Journal of ethnic foods
Paginering: Jaargang 3 (2016) nr. 4 pagina's 8 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Korea Food Research Institute
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 10 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland