Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Adapting cryogenic correlative light and electron microscopy (cryo-CLEM) for food oxidation studies Yang, Suyeon

40 C p.
artikel
2 Corrigendum to “Characterization and functional properties of pH- and heated time-induced aggregates from red lentil protein” [Food Structure 37 (2023) 100342] Du, Han

40 C p.
artikel
3 Editorial Board
40 C p.
artikel
4 Effect of surfactin on the properties of glycerol monosterate – Based oleogels Liu, Panpan

40 C p.
artikel
5 Influence of PET as single-use contact material on gloss and surface properties of chocolate Schroeder, Sarah

40 C p.
artikel
6 Influencing chocolate gloss inhomogeneities by the choice of surface-active substance and contact material Schroeder, Sarah

40 C p.
artikel
7 Pea and soy protein isolate fractal gels: The role of protein composition, structure and solubility on their gelation behaviour Tiong, Alice Y.J.

40 C p.
artikel
8 Semi-dynamic in vitro digestion of sourdough bread enriched with flaxseed oil coacervates Comunian, Talita A.

40 C p.
artikel
9 The exploration of milk fat crystallization in milk fat globules by confocal Raman microscopy Andersen, Mads Eg

40 C p.
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland