Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
9 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Adapting cryogenic correlative light and electron microscopy (cryo-CLEM) for food oxidation studies
Yang, Suyeon
40
C
p.
artikel
2
Corrigendum to “Characterization and functional properties of pH- and heated time-induced aggregates from red lentil protein” [Food Structure 37 (2023) 100342]
Du, Han
40
C
p.
artikel
3
Editorial Board
40
C
p.
artikel
4
Effect of surfactin on the properties of glycerol monosterate – Based oleogels
Liu, Panpan
40
C
p.
artikel
5
Influence of PET as single-use contact material on gloss and surface properties of chocolate
Schroeder, Sarah
40
C
p.
artikel
6
Influencing chocolate gloss inhomogeneities by the choice of surface-active substance and contact material
Schroeder, Sarah
40
C
p.
artikel
7
Pea and soy protein isolate fractal gels: The role of protein composition, structure and solubility on their gelation behaviour
Tiong, Alice Y.J.
40
C
p.
artikel
8
Semi-dynamic in vitro digestion of sourdough bread enriched with flaxseed oil coacervates
Comunian, Talita A.
40
C
p.
artikel
9
The exploration of milk fat crystallization in milk fat globules by confocal Raman microscopy
Andersen, Mads Eg
40
C
p.
artikel
9 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland