Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Corrigendum to “Characterization and functional properties of pH- and heated time-induced aggregates from red lentil protein” [Food Structure 37 (2023) 100342]
 
 
Titel: Corrigendum to “Characterization and functional properties of pH- and heated time-induced aggregates from red lentil protein” [Food Structure 37 (2023) 100342]
Auteur: Du, Han
Lin, Yichen
Stanton, Catherine
Daniloski, Davor
Zannini, Emanuele
Ross, R. Paul
Miao, Song
Verschenen in: Food structure
Paginering: Jaargang 40 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland