Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Pea and soy protein isolate fractal gels: The role of protein composition, structure and solubility on their gelation behaviour
 
 
Titel: Pea and soy protein isolate fractal gels: The role of protein composition, structure and solubility on their gelation behaviour
Auteur: Tiong, Alice Y.J.
Crawford, Simon
Jones, Nykola C.
McKinley, Gareth H.
Batchelor, Warren
van ’t Hag, Leonie
Verschenen in: Food structure
Paginering: Jaargang 40 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland