Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             6 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Dough rheology and internal structure of bread produced with wheat flour partially substituted by buckwheat flour: A step towards enhancing nutritional value Biduski, Bárbara

39 C p.
artikel
2 Dynamic in situ microstructure evaluation of cheese melting: Understanding structure-rheological relationships under controlled temperature sweeps Deshwal, Gaurav Kr

39 C p.
artikel
3 Editorial Board
39 C p.
artikel
4 Interdisciplinary methods for analysing food matrix structures of hybrid cell-based meats: A review Ogilvie, Olivia J.

39 C p.
artikel
5 Mechanistic understanding of the effects of nanoliposome-soybean protein isolate interactions on soybean protein isolate emulsifying properties Xiao, Yu

39 C p.
artikel
6 Multifractal analysis of meat-analog based coated fried foods texture profile Bhuiyan, Md. Hafizur Rahman

39 C p.
artikel
                             6 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland