Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
6 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Dough rheology and internal structure of bread produced with wheat flour partially substituted by buckwheat flour: A step towards enhancing nutritional value
Biduski, Bárbara
39
C
p.
artikel
2
Dynamic in situ microstructure evaluation of cheese melting: Understanding structure-rheological relationships under controlled temperature sweeps
Deshwal, Gaurav Kr
39
C
p.
artikel
3
Editorial Board
39
C
p.
artikel
4
Interdisciplinary methods for analysing food matrix structures of hybrid cell-based meats: A review
Ogilvie, Olivia J.
39
C
p.
artikel
5
Mechanistic understanding of the effects of nanoliposome-soybean protein isolate interactions on soybean protein isolate emulsifying properties
Xiao, Yu
39
C
p.
artikel
6
Multifractal analysis of meat-analog based coated fried foods texture profile
Bhuiyan, Md. Hafizur Rahman
39
C
p.
artikel
6 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland