Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A viscoelastic cohesive zone model for starch-gluten interface to simulate dough deformation Mohammed, Mohd Afandi P.

35 C p.
artikel
2 Editorial Board
35 C p.
artikel
3 Effect of psyllium and cellulose fiber addition on the structure and the starch digestibility of bread and crackers Bilgic, Hilal

35 C p.
artikel
4 Effects of broiler weight and strain on skin collagen characteristics and their applicability for co-extruded sausage casings Suurs, Patricia

35 C p.
artikel
5 Encapsulation of marine bioactive compounds using liposome technique: Evaluation of physicochemical properties and oxidative stability during storage Amiri, Hadis

35 C p.
artikel
6 Formulation engineering of water-in-oil-in-water emulsions for salt reduction with sucrose oleate as a PGPR-alternative lipophilic emulsifier Zhang, Liling

35 C p.
artikel
7 Nutraceutical and toxicological evaluation of hydrogels architected using resistant starch nanoparticles and gum acacia for controlled release of kaempferol Noor, Nairah

35 C p.
artikel
8 Structural and colloidal properties of whey protein aggregates produced by indirect tubular heating and direct steam injection Wang, Xiuju

35 C p.
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland