Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Structural and colloidal properties of whey protein aggregates produced by indirect tubular heating and direct steam injection
 
 
Titel: Structural and colloidal properties of whey protein aggregates produced by indirect tubular heating and direct steam injection
Auteur: Wang, Xiuju
Zhao, Zhengtao
Verschenen in: Food structure
Paginering: Jaargang 35 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland