Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Characterization of Aloe vera-banana starch composite films reinforced with curcumin-loaded starch nanoparticles Nieto-Suaza, Leonardo

22 C p.
artikel
2 Editorial Board
22 C p.
artikel
3 Effect of thermal processing and mixing time on textural and sensory properties of stick chewing gum Saberi, Farzad

22 C p.
artikel
4 Estimation of individual starch granule swelling under hydro-thermal treatment Deslandes, François

22 C p.
artikel
5 Foreword to the special issue of Food Structure from the fifth international Neutrons and Food Conference Gilbert, Elliot Paul

22 C p.
artikel
6 Heat treatments of defatted soy flour: Impact on protein structure, aggregation, and cold-set gelation properties Ingrassia, Romina

22 C p.
artikel
7 Planar sucrose substrates for investigating interfaces found in molten chocolate Manasi, Iva

22 C p.
artikel
8 Potential of neutron powder diffraction for the study of solid triacylglycerols Maynard-Casely, H.E.

22 C p.
artikel
9 Sugar type matters in spray drying: Homogeneous distribution in milk powder favors repulsive interactions between proteins Fialho, Tatiana Lopes

22 C p.
artikel
10 The effects of native and modified clupeine on the structure of gram-negative model membranes English, M.

22 C p.
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland