Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Heat treatments of defatted soy flour: Impact on protein structure, aggregation, and cold-set gelation properties
 
 
Titel: Heat treatments of defatted soy flour: Impact on protein structure, aggregation, and cold-set gelation properties
Auteur: Ingrassia, Romina
Palazolo, Gonzalo Gastón
Wagner, Jorge Ricardo
Risso, Patricia Hilda
Verschenen in: Food structure
Paginering: Jaargang 22 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland