Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A review of the analytical approaches used for studying the structure, interactions and stability of emulsions in nutritional beverage systems Drapala, Kamil P.
2018
16 C p. 27-42
artikel
2 Characterisation of deep-fried batter and breaded coatings Voong, K.Y.
2018
16 C p. 43-49
artikel
3 Characterization of the micro and nanostructure of the candelilla wax organogels crystal networks Sánchez-Becerril, M.
2018
16 C p. 1-7
artikel
4 Editorial Board 2018
16 C p. i
artikel
5 Microstructural properties of potato chips Dhital, Sushil
2018
16 C p. 17-26
artikel
6 Numerical investigation of microstructural damage during kneading of wheat dough Šćepanović, P.
2018
16 C p. 8-16
artikel
7 Pasting, viscoelastic, and physicochemical properties of chia (Salvia hispanica L.) flour and mucilage García-Salcedo, Ángela Janet
2018
16 C p. 59-66
artikel
8 Thermodynamic, rheological and structural properties of edible oils structured with LMOGs: Influence of gelator and oil phase Fasolin, L.H.
2018
16 C p. 50-58
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland