Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
8 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Contents
2017
13
C
p. ii
artikel
2
Designing foods for satiety: The roles of food structure and oral processing in satiation and satiety
Campbell, Caroline L.
2017
13
C
p. 1-12
artikel
3
Editorial Board
2017
13
C
p. i
artikel
4
Effect of polysaccharide concentration and charge density on acid-induced soy protein isolate-polysaccharide gels using HCl
Wee, M.S.M.
2017
13
C
p. 45-55
artikel
5
Natural and processed milk and oil body emulsions: Bioavailability, bioaccessibility and functionality
Gallier, Sophie
2017
13
C
p. 13-23
artikel
6
Relation between structure and rheological/thermal properties of agar. A mini-review on the effect of alkali treatment and the role of agaropectin
Nishinari, Katsuyoshi
2017
13
C
p. 24-34
artikel
7
Self-assembly in vegetable oils of ionic gelators derived from (R)-12-hydroxystearic acid
Alvarez-Mitre, Flor M.
2017
13
C
p. 56-69
artikel
8
The morphology and internal composition of dried particles from whole milkāFrom single droplet to full scale drying
Nuzzo, Marine
2017
13
C
p. 35-44
artikel
8 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland