Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Contents 2017
13 C p. ii
artikel
2 Designing foods for satiety: The roles of food structure and oral processing in satiation and satiety Campbell, Caroline L.
2017
13 C p. 1-12
artikel
3 Editorial Board 2017
13 C p. i
artikel
4 Effect of polysaccharide concentration and charge density on acid-induced soy protein isolate-polysaccharide gels using HCl Wee, M.S.M.
2017
13 C p. 45-55
artikel
5 Natural and processed milk and oil body emulsions: Bioavailability, bioaccessibility and functionality Gallier, Sophie
2017
13 C p. 13-23
artikel
6 Relation between structure and rheological/thermal properties of agar. A mini-review on the effect of alkali treatment and the role of agaropectin Nishinari, Katsuyoshi
2017
13 C p. 24-34
artikel
7 Self-assembly in vegetable oils of ionic gelators derived from (R)-12-hydroxystearic acid Alvarez-Mitre, Flor M.
2017
13 C p. 56-69
artikel
8 The morphology and internal composition of dried particles from whole milk—From single droplet to full scale drying Nuzzo, Marine
2017
13 C p. 35-44
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland